Mort Per Una Asfixia Desitjada

by Dissäpte

/
  • Streaming + Download

     

1.
02:16
2.
00:55
3.
4.
00:51
5.
02:03
6.
02:06
7.
01:39
8.
01:29
9.
10.
11.

credits

released June 4, 2012

Composat, interpretat, grabat, mesclat i masteritzat per Dissäpte

tags

license

about

Dissäpte Barcelona, Spain

contact / help

Contact Dissäpte

Streaming and
Download help

Track Name: Barbanegra
Tenen espies a cada illa on posaràs els peus. Aquells tresors que son dels taurons els hi pertanyen a ells. BARBANEGRA! T'HA TOCAT A TU!
Ja sé que això, a tu no t'importa, en tens prou amb que brilli. Però ells ho volen per joies, esperen que ho entenguis. BARBANEGRA! T'HA TOCAT A TU!
On posaràs els peus si no tens lloc on anar? Els hi pertanys a ells.
Track Name: Ad Hominem
Massa temps lliure, potser. O poques ganes de mirar cap endins quan és més fàcil parlar dels 'demés' sigui cert o no el què dius. Rumors i crítics en potència m'envolten, sense miralls capaços de mostrar tanta estupidesa.
Prejudicis que predestinen a relacions malsanes!
Mai entendré què dona dret a jutjar als 'demés' quan tu mateix estàs ple de merda.
Track Name: Morts Vivents
Cap excusa quan em contamino tot i que facis el mateix: caminant entre nosaltres, els morts vivents. Cap excusa quan em caic pel terra i tu te'n rius des de dalt. El teu verí de capsa rosa mata igual. I alimentes la torre cada cop més alta, on els morts moren i els morts cauen. Cap excusa quan em contamino tot i que facis el mateix: caminant entre nosaltres, els morts vivents.
Track Name: Venus
Has escapat del capoll: i què et queda per fer? T'han donat ales però no tens fibló. Segueixo sent jo el que crido, seguim sent nosaltres els que volem. No tens ales, no tens mans, no tens vida: per observar i ser observada. Segueixes cuidant als nens, segueixes prenent el tè, el teu cabell segueix sent tan llarg, segueixes portant el corsette. Tot aquest temps protegint la crisàl·lida i m'he adonat que els teus ulls son daurats: preciosos però cecs. O sóc jo el que no hi veu bé? Demostra'm que no és així!
Track Name: P.I.G.S.
Un fantasma del passat torna a recórrer Europa. No parlo de martells i falçs com si això fos el què toca.
PIGS! PIGS! PORCS! PIGS!
Aquí no hem meditat, no visitem l'hemeroteca, no ens enrecordem d'Iraq, ni l'11 de març ni ETA.
Track Name: Asfixia
El coll de la camisa afoga els meus ànims de fuga. I serà part del meu cos quan tot això acabi. Tota la vida amb l'asfixia! Les parets del subsòl ens cremen els pulmons però seguim caminant (cap) a les nostres morts. El coll de la camisa afoga els meus ànims de fuga.
Track Name: Cop De Sort
Associar el crim i el delicte sols als qui son allà baix o lligar el puto concepte als qui trenquem la pau l'1 de Maig. Fent-ho allunyes del fenomen als qui son allà dalt,
als banquers i als polítics que són els qui ens fan mal.
Condemnem a tots els qui, pel fet de les (seves) oportunitats ho fan de forma manifesta, a petita escala, i amb les pròpies mans; mentre premiem i seguim encoratjant amb l'èxit social als lladres de coll blanc.
Cop de sort? Mort a cops!
Track Name: Dansa
Van segrestar l'espontaneïtat. Se'ns en va fotre, ja ho teníem tot baixat: música, prosa, teatre o art. Tot filtrat des d'allà dalt.
La dansa és el riure estès al cos: surt des de dins sense raons. El somriure és sols ja un gest que sap fingir el més pervers.
No vull ser lliure per (poder) anar a comprar, vull alliberar-me d'haver-hi d'anar. Tot el que vull no val o és barat, entenem l'èxit com no treballar.
Divertir-se, anar-se formant, desenvolupar-se i poder descansar. Sols la negació, ni hi veig l'oci ni res del que busco al teu puto negoci.
Van segrestar l'espontaneïtat. Se'ns en va fotre, ja ho teníem tot baixat. Tot el que vull no val o és barat. Entenem l'èxit com no treballar.
Track Name: La Gran Nevada
Van caure els troncs: només eren flocs de neu.
Van cremar els boscos: només eren llars de foc.
Es va morir gent de fàstig i d'aborriment.
Ens va caure el món a sobre per por de sortir de casa.